Imprejurimi

Pensiunea noastra de afla intr-un cadru natural deosebit, aproape de Bistrita, de lacul Colibita dar si de Castelul Dracula oferind posibilitati multiple pentru agrement si petrecerea timpului liber: drumetii, plimbari cu bicicleta, plimbari cu barca pe lac, plimbare cu caruta sau sania trasa de cai, vizite la pastravarie sau la stana. In functie de sezon, aveti posibilitatea de a participa la activitati agricole in gradina proprie.

Judetul Bistrita-Nasaud

Judetul Bistrita Nasaud impresioneaza prin numarul mare de obiective turistice amplasate pe teritoriul sau, care atrag turistii din toate colturile lumii. Rezervatii naturale, lacuri, biserici si manastiri, pesteri si cetati pot deveni oricand pretextul unei excursii sau al unei vacante petrecute in familie.


Municipiul Bistrita

Bistrita este resedinta judetului Bistrita-Nasaud, fiind totodata si cel mai mare oras din judet. Orasul se afla asezat intr-o depresiune larga, depresiune ce este inconjurata de culmi domoale si strabatuta de cursul raului Bistrita, rau care a dat numele orasului. Bistrita este cel mai nordic oras germanic fortificat din Transilvania. Asezarea lui in imediata apropiere a Carpatilor Orientali face ca acesta sa fie un punct de plecare pentru o excursie in munti.


Lacul Colibita

Situat la doar 15 kilometri de pensiunea noastra, la poalele Muntilor Calimani, lacul Colibita fascineaza cu frumusetea sa salbatica, dar si cu zecile de legende care circula in legatura cu aceasta zona.